Studentennieuwsbrief december 2022 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
Studentennieuwsbrief - master - december 2022   Lees online
 
 
 
 
  Beste John, 

Ook de afgelopen maand is er een hoop gebeurd. Achter de schermen zijn we druk bezig met de evaluatie van de nieuwe stationstoets, de procedure voor de herinschrijving en nog veel meer. Ook zijn er aanspreekpunten in de klinieken aangesteld, is studieadviseur Aster Steijlen tijdelijk het aanspreekpunt voor alle masterstudenten en werden er leuke activiteiten georganiseerd tijdens de Wellbeing Week(s). Je leest er alles over in deze nieuwsbrief.

Verder staan de feestdagen bijna voor de deur. Dit betekent niet alleen dat de kerstboom versierd mag worden en de lichtje worden opgehangen, maar ook dat OSZ tijdens de kerstvakantie minder goed bereikbaar is.

We wensen je een fijne tijd toe en zien je graag weer uitgerust terug in het nieuwe jaar!

Met vriendelijke groeten,
Onderwijs- en Studentzaken
 
 
 
Herinschrijving aangepast
Elk jaar schrijf je je opnieuw in. Schrijf je je na 1 september in? Dan heb je toestemming nodig van het hoofd Onderwijs- en Studentzaken.

Vanaf nu is deze procedure voor masterstudenten gelijk aan die voor bachelorstudenten. 

Let op: herinschrijven als ouderejaars is anders dan je aanmelden als eerstejaars
 
 
Aanspreekpunt klinieken
Vanuit de Universiteit Utrecht, maar ook vanuit de faculteit Diergeneeskunde streven we naar een veilige omgeving voor iedereen. 

We willen de stap om iets te bespreken daarom laagdrempelig maken. Heb jij te maken (gehad) met een nare ervaring in de kliniek? Weet dan dat je vanaf nu bij verschillende docenten terecht kunt met je verhaal.
 
 
 
 
Stationstoets 2.0
Afgelopen jaar is er een nieuw systeem voor de stationstoets geïntroduceerd. Deze gaan we evalueren, maar dat kan natuurlijk niet zonder jullie hulp!

Dus heb jij de stationstoets gemaakt of ben je nu bezig met de stationstoets 2.0 in het tweede jaar? Help mee dan door deze korte enquête (5 - 10 minuten) in te vullen!
 
 
Wijziging studieadviseurs
In verband met de afwezigheid van studieadviseur Trudi Miltenburg is er een tijdelijke verschuiving in de werkzaamheden van de studieadviseurs. 

Aster Steijlen is nu het aanspreekpunt voor alle masterstudenten. Je kunt een afspraak plannen via de digitale afsprakenkalender.
 
 
 
 
Meer nieuws
 
 
 
 
   
 
 
 
 
Uitgelicht
 
9 december: deadline aanmelden master Diergeneeskunde

24 december - 8 januari: OSZ minder goed bereikbaar 

2 januari: start ronde 2 Craving Science? Discover Conferences!
 
 
 
  Wat de f*ck is geluk
Kom jij ook gratis naar deze vrolijke, verrassende, humorvolle, kwetsbare, soms confronterende muziektheatervoorstelling?

Geluksvogel, de podcast
Heb jij de veterinaire podcast over (werk-)geluk al geluisterd?

Vacature: student-assistent e-learning
Kom jij de afdeling Multimedia versterken bij het maken van e-modules?

De nieuwe VetScience is uit!

Challenges voor masterstudenten
Ben jij klaar voor een challenges? Meld je dan aan voor een van de challenges speciaal voor masterstudenten
 
 
 
Meer nieuwsbrieven
 
 
 
  Zoals elke maand ontvang je de studentennieuwsbrief voor de master Diergeneeskunde in je mailbox. Alle voorgaande nieuwsbrieven en de nieuwsbrief voor de bachelorstudenten kun je terugvinden in het archief.  
 
  Heb je feedback en/of suggesties voor de studentennieuwsbrief? Mail ons.  
 
 
Over deze nieuwsbrief
 
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Onderwijs- en Studentenzaken (OSZ) en is bedoeld voor studenten van de opleiding Diergeneeskunde. Externen kunnen zich niet abonneren.
 
 
 
Contact
 
Androclusgebouw
Yalelaan 1, 3584 CL Utrecht

Telefoon: 030 253 2489
E-mail: studentencommunicatie.vet@uu.nl 

Privacyverklaring
 
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram