‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
Uitnodiging symposium Gezond Gefokt   Lees online
 
 
 
 
 
 
 
Beste fokker,

Wilt u meer weten over de laatste ontwikkelingen in het verantwoord fokken van honden en katten? Kom dan op woensdagavond 15 februari 2023 naar het symposium ‘Gezond Gefokt’, georganiseerd door het Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde. Experts van de faculteit Diergeneeskunde zullen u deze avond meenemen in nieuwe trends en onderzoeken in de genetica en fokkerij van honden en katten. Wij nodigen u en uw leden van harte uit hierbij aanwezig te zijn.


Ga naar de website Gezond Gefokt
 
   
 
 
 
 
 
 
Puppies Gezond Gefokt
 
   
 
 
 
 
 
 
Als u naar aanleiding van de informatie nog vragen heeft, dan kunt u ons bereiken via e-mail: ecgg@uu.nl. Tot 9 januari zijn wij in verband met de kerstvakantie niet aanwezig, direct daarna zullen wij uw vragen weer beantwoorden. 

Met vriendelijke groet,
Expertisecentrum Genetica Diergeneeskunde
 
   
 
 
   
 
 
 
Over 
 
U ontvangt deze e-mail als relatie van de faculteit Diergeneeskunde. Klik hier om af te melden of om aan te geven op welke manier u op de hoogte gehouden wil worden.
 
 
 
Contact
 
Martinus G. de Bruingebouw
Kamer 0.109
Telefoon: 030 253 4722
E-mail het secretariaat

Privacyverklaring
 
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram