Studentennieuwsbrief oktober 2022 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
Studentennieuwsbrief - master - oktober 2022   Lees online
 
 
 
 
 
 
Ontmoet Rebecca Drok
 
Dit collegejaar is Rebecca Drok de student-accessor voor de faculteit Diergeneeskunde. Zij neemt namens de studenten plaats in het faculteitsbestuur. Daarnaast werkt ze ook bij OSZ. Wat ze hier gaat doen en wat haar focus als student-accessor is, legt ze graag uit op de studentensite.
 
 
 
Lees verder
 
 
 
 
 
   
 
 
 
Meer nieuws
 
 
 
 
Unieke onderzoeksstage
Wil jij graag een onderzoeksstage in de USA of Canada doen? Meld je dan aan voor het Boehringer Ingelheim Veterinary Scholars Program 2023.

Boehringer Ingelheim en de Faculteit Diergeneeskunde bieden drie Utrechtse studenten Diergeneeskunde een beurs van US $ 5.000 dit waar te maken.

Interesse? Meld je dan voor vrijdag 4 november aan via het International Office!
 
 
Cursus via EduXchange
Volg heel eenvoudig vakken bij Eindhoven University of Technology (TU/e) en Wageningen University & Research (WUR) via EduXchange.nl.

Je kunt kiezen uit meer dan 200 cursussen en je resultaat wordt na het afronden van de cursus automatisch doorgegeven aan de UU.

Let op: je hebt wel goedkeuring nodig van de examencommissie van de opleiding. 
 
 
 
 
 
Succesvolle eerste editie K.I.C.K Start
Op 30 en 31 augustus vond de succesvolle eerste editie van het pre-introductie programma K.I.C.K Start plaats voor eerstejaars bachelorstudenten.

Herziene master succesvol afgetrapt
Naast de uitgebreide (pre-)introductie van de bachelor, startte ook de studenten van de herziene master voor het eerst met een introductie. 

Collegetour met Marion Koopmans
Dit jaar is Marion Koopmans uitgeroepen tot Alumnus van het jaar 2021 van de Universiteit Utrecht! Het is daarom tijd om haar uit te nodigen voor de jaarlijkse Collegetour op donderdag 6 oktober 2022.

Nieuwe coffeecorner in het Androclusgebouw
In oktober wordt er in het Androclusgebouw een gezellige coffeecorner gerealiseerd in de voormalige kantine.
 
 
 
 
 
Uitgelicht
 
10 oktober: deadline indienen verzoek NPO subsidie
Heb jij een goed idee voor een soepele in- en doorstroom of het verbeteren van studentenwelzijn? Dien dan jouw voorstel in!

14 oktober: start Training Autonomie Duurzaam Eigen Maken
Leer omgaan met stress, emoties en verwachtingen van jezelf en anderen in de training ADEM.

31 oktober: start inschrijving semester 2
 
 
 
 
 
 
Equality, Diversity & Inclusion
 
Oktober is een diversiteitsmaand aan de Universiteit Utrecht! In oktober kun je symposiums bezoeken, een spel spelen met je team, een activiteit doen op Coming Out Day of kijken naar een documentaire.
 
 
 
 
 
 
Lees mee en begin het gesprek!
 
Daarnaast zijn er drie weken lang kleinschalige leesgroepen (meet&reads) op 5 locaties in de UU en is Bernardine Evristo (schrijfster van het boek 'Meisje, vrouw, anders) te gast in de Openbare bibliotheek (Neude) op 31 oktober.

Bestel het boek in de UU-webshop (in het Engels of Nederlands) voor €6 en lees mee!
 
 
 
 
  Heb je feedback en/of suggesties voor de studentennieuwsbrief? Mail ons.  
 
 
Over deze nieuwsbrief
 
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Onderwijs- en Studentenzaken (OSZ) en is bedoeld voor studenten van de opleiding Diergeneeskunde. Externen kunnen zich niet abonneren.
 
 
 
Contact
 
Androclusgebouw
Yalelaan 1, 3584 CL Utrecht

Telefoon: 030 253 2489
E-mail: studentencommunicatie.vet@uu.nl 

Privacyverklaring
 
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram