Studentennieuwsbrief juni 2022 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
                                                           
Studentennieuwsbrief - bachelor - juni 2022   Lees online
 
 
 
 
 
 
Gebruik en nieuwe onderwijsruimtes in het Androclusgebouw
 
Vanaf 4 juli worden er twee nieuwe ruimtes in het Studielandschap op de eerste verdieping klaar gemaakt voor de nieuwe bachelor Zorg, Gezondheid en Samenleving die in september van start gaat.

Tijdens de rustige zomerperiode hebben we gasten in het Androclusgebouw. In de maanden juli en augustus bieden we onderdak aan Summerschool Junior en de faculteit Geneeskunde.

Daarnaast wordt vanaf 25 juli het Studieterras in de voormalige kantine van het Androclusgebouw ingericht als zelfstudieruimte voor de master LH.
 
 
 
Lees meer
 
 
 
 
 
 
   
 
 
 
 
Meer nieuws
 
 
 
 
Denk mee: nieuwe master
In september start de nieuwe master Diergeneeskunde. Om het onderwijs in te richten, is er vraag naar studenten die willen meedenken om het verschil te maken in het onderwijs over de thema's: onderzoek, journal clubs, multidisciplinaire cases en de brug naar het werkende leven

Ben jij die student? Meld je dan aan bij Kristel van Soeren.
 
 
Update nieuwe master
Het herziene masterprogramma is opgebouwd in drie delen: het uniforme deel, de differentiatie en de profilering. Op de studentensite is nu ook meer informatie over de mogelijkheden om je profileringsruimte in te vullen. 

In de eerste weken van de master wordt er een bijeenkomst georganiseerd om je te informeren over de keuzes die je kan maken.
 
 
 
 
Voorbereiding coschappen
Hoe bereid jij je voor op je coschap? Wat wil je vooraf al weten en kunnen? Samen met Engelse veterinaire universiteiten brengt onze masterorganisatie in kaart wat de wensen en behoeften van docenten én student zijn. 

Dus wil je graag meehelpen het onderwijs te verbeteren? Vul dan deze korte vragenlijst (10-15 min) in. Je maakt direct kans op 30 Britse pond.
 
 
Hoe sta jij ervoor?
De zomer staat alweer voor de deur! Voordat jij van je welverdiende vakantie kunt genieten, krijg je je BSA. De norm voor het BSA is dit studiejaar 37,5 EC. Als eerstejaarsstudent ontvang je een brief van de bachelor examencommissie met jouw BSA.

Heb je vragen of wil je over je studievoortgang praten? Studieadviseur Anniek Mestebeld (bachelor jaar 1 en 2) helpt je graag!
 
 
 
 
  Schrijf je in voor de zomerscriptiegroep van SkillsLab
Extra motivatie nodig deze zomer? Vanaf 5 juli beginnen de groepen weer!

Save the date: Onderwijsdag 2022
Zet 1 september alvast in je agenda.

Word jij de nieuwe schrijfcoach van SkillsLab?
Begeleid medestudenten bij hun schrijfopdrachten.

Word een buddy student bij Incluusion
Help vluchtelingstudenten hun weg te vinden binnen de UU!
 
 
 
 
 
Reminders
 
8 juli: deadline aanmelden master Diergeneeskunde
Klaar met je bachelor? Meld je aan voor de nieuwe master Diergeneeskunde

1 september: deadline herinschrijving StudieLink
Vergeet je niet in te schrijven voor collegejaar 2022-2023 via StudieLink
 
 
 
 
  Heb je feedback en/of suggesties voor de studentennieuwsbrief? Mail ons.  
 
 
Over deze nieuwsbrief
 
Deze nieuwsbrief wordt verstuurd door Onderwijs- en Studentenzaken (OSZ) en is bedoeld voor bachelorstudenten van de opleiding Diergeneeskunde. Externen kunnen zich niet abonneren.
 
 
 
Contact
 
Androclusgebouw
Yalelaan 1, 3584 CL Utrecht

Telefoon: 030 253 2489
E-mail: studentencommunicatie.vet@uu.nl 

Privacyverklaring
 
Facebook   Twitter   Linkedin   Instagram